Diergeneeskundig Centrum de Vallei 033 - 286 32 76

Hond

Alle informatie voor uw hond

Hond

Alle informatie voor uw hond

Onderzoek van uw hond kan bij ons plaatsvinden op afspraak of tijdens de inloopspreekuren. Tijdens het consult wordt een volledig onderzoek uitgevoerd om tot een diagnose te komen. Aan de hand van dit onderzoek bespreekt de dierenarts met u het behandelplan of het verdere diagnostische traject.

Indien noodzakelijk kan er ook meteen gebruik worden gemaakt van aanvullende diagnostiek. Wij beschikken over de nieuwste diagnostische apparatuur evenals goed uitgeruste operatiefaciliteiten en een uitgebreide opname afdeling. Zo kunnen wij uw dier alle benodigde zorg en verpleging geven die hij of zij nodig heeft.

In onze goed geoutilleerde kliniek zijn alle medewerkers professionals en vooral betrokken bij de zorg voor uw dier. Het team van de Vallei kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid, waardoor naast de zorg, het persoonlijke contact met patiënt en eigenaar voorop staat.

Puppy's

Puppy's

Een pup in huis brengt, naast heel veel plezier, vaak ook vragen en zorgen met zich mee. Om u hierbij op weg te helpen, is het puppyprogramma opgesteld.

Preventieve zorg

Preventieve zorg

Onder preventieve zorg valt meer dan u denkt: jaarlijks lichamelijk onderzoek, vaccineren, chippen, ontwormen, ontvlooien, maar ook het steriliseren of castreren van uw hond.

Senioren

Senioren

Met ouderdom verandert ook het type zorg dat uw hond nodig heeft. Speciaal hiervoor hebben wij een seniorenconsult, waarbij op verschillende aandoeningen wordt gecontroleerd.

Onderzoek

Onderzoek

Als uit het klinisch onderzoek naar voren komt dat er meer informatie noodzakelijk is om tot een juiste diagnose en behandeling te komen, bieden wij daarin veel mogelijkheden.

Operatie

Operatie

Wij opereren dagelijks. Onze medewerkers bedreven zijn in de verschillende handelingen en technieken die nodig zijn om de operatie zo veilig mogelijk te laten verlopen.