Menu
  • Bel ons:033 - 286 32 76

Wij zijn open! Om het personeel en cliënten te beschermen en het risico tot besmetting met Coronavirus tot een minimum te beperken, hebben wij een aantal maatregelen opgesteld. Lees hier meer.

Hond

Alle informatie voor uw hond

Hond

Alle informatie voor uw hond

Onderzoek van uw hond kan bij ons plaatsvinden op afspraak of tijdens de inloopspreekuren. Tijdens het consult wordt een volledig onderzoek uitgevoerd om tot een diagnose te komen. Aan de hand van dit onderzoek bespreekt de dierenarts met u het behandelplan of het verdere diagnostische traject.

Indien noodzakelijk kan er ook meteen gebruik worden gemaakt van aanvullende diagnostiek. Wij beschikken over de nieuwste diagnostische apparatuur evenals goed uitgeruste operatiefaciliteiten en een uitgebreide opname afdeling. Zo kunnen wij uw dier alle benodigde zorg en verpleging geven die hij of zij nodig heeft.

In onze goed geoutilleerde kliniek zijn alle medewerkers professionals en vooral betrokken bij de zorg voor uw dier. Het team van de Vallei kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid, waardoor naast de zorg, het persoonlijke contact met patiënt en eigenaar voorop staat.