Menu
  • Bel ons:033 - 286 32 76

Voorjaarsactie

Voorjaarsactie

De natuur wordt wakker, de dagen worden langer en de hormonen van uw kat slaan op hol. Uw kat is gemiddeld op een leeftijd van 6 maanden geslachtsrijp en dus in staat om te zorgen voor nageslacht. Kittens zijn erg lief en schattig maar helaas belanden teveel dieren op straat of in een van de overvolle asielen omdat er geen baasjes voor gevonden worden. Het aantal zwerfkatten in Nederland loopt in de tienduizenden en dit aantal is nog groeiende. De hoofdoorzaak is ongewenste voortplanting van huiskatten.

Om dit probleem voor te zijn is het verstandig om katten te laten steriliseren of castreren. En juist nu is dit een mooi moment, want in de maand maart hebben wij een speciaal actietarief voor de sterilisatie en castratie van uw kat;

  • Voor de sterilisatie van een poes betaalt u nu €110,00 (i.p.v. € 135,00)
  • Voor de castratie van een kater betaalt u nu €60,00 (i.p.v. € 70,00)

Deze prijzen zijn inclusief narcose, pijnstilling, kraagje en het controle consult.

Om het aantal zwerfkatten nog verder terug te brengen breiden we deze actie uit met een chipactie. Aan deze chip worden uw gegevens gekoppeld. Dierenartsen en ambulances kunnen deze chip uitlezen.

  • Voor het laten chippen van uw kat betaalt u in maart €25 (i.p.v. € 32,50)

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033-2863276.