Nieuws

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Diergeneeskundig centrum de Vallei, gevestigd aan de J.F. Kennedylaan 4, 3931 XK  te Woudenberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.devallei.com // info@devallei.com // J.F. Kennedylaan 4 // 3931 XK // Woudenberg // 033-2863276

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Diergeneeskundig centrum de Vallei verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Bedrijfsnaam

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer vast/mobiel

– E-mailadres

– Medische gegevens van uw huisdier

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze dienst en onze website hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers. 

Diergeneeskundig centrum de Vallei verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren om bijvoorbeeld met u te overleggen over uw dier.

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

  -Diergeneeskundig Centrum de Vallei verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Diergeneeskundig centrum de Vallei neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Diergeneeskundig centrum de Vallei) tussen zit. Wel wordt er ieder jaar automatisch een vaccinatieherinnering gestuurd.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Diergeneeskundig centrum de Vallei bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 10 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Diergeneeskundig centrum de Vallei verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Diergeneeskundig centrum de Vallei blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Diergeneeskundig centrum de Vallei gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Diergeneeskundig centrum de Vallei en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@devallei.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Diergeneeskundig centrum de Vallei wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Diergeneeskundig centrum de Vallei neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op 033-2863276 of via info@devallei.com

Openingstijden

Maandag: 08.00 - 18.00
Dinsdag: 08.00 - 20.00
Woensdag: 08.00 - 20.00
Donderdag: 08.00 - 18.00
Vrijdag: 08.00 - 20.00
Zaterdag: 10.30 - 11.00

Consult op afspraak of tijdens inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Maandag: 08.00 - 09.30
Dinsdag: 18.30 - 20.00
Woensdag: 08.00 - 09.30
Donderdag: 08.00 - 09.30
Vrijdag: 18.30 - 20.00
Zaterdag: 10.30 - 11.00

Contact

Diergeneeskundig Centrum de Vallei
J.F. Kennedylaan 4
3931 XK Woudenberg
Tel: 033 – 2863276
info@devallei.com

24 uur per dag bereikbaar!

Privacy verklaring

©2014 de Vallei - MARKSIGN