Diergeneeskundig Centrum de Vallei 033 - 286 32 76

Mirjam van de Poll – Vlasblom

Paraveterinair

Mirjam van de Poll – Vlasblom - Paraveterinair
Mirjam van de Poll – Vlasblom Paraveterinair

Mijn naam is Mirjam Vlasblom en sinds juni 2022 mag ik mijzelf officieel paraveterinair noemen.
Als klein meisje kwam ik veel in de praktijk in het dorp waar ik ben opgegroeid. Hier ontstond mijn liefde voor het vak. De keuze welke opleiding ik wilde gaan doen was daardoor ook niet moeilijk. De afgelopen 2,5 jaar ben ik werkzaam geweest bij een praktijk in Dordrecht. Inmiddels ben ik voor de liefde naar Leusden verhuisd en werk ik met veel plezier bij DGC de Vallei.

Ik ben gek op alle dieren, maar van konijnen word ik extra gelukkig. Thuis heb ik vier konijntjes rondhuppelen. Daarnaast heb ik sinds januari 2022 een katje uit Griekenland genaamd Fíli. Ik ben helemaal gek op mijn huisdieren, hierdoor zijn ze ook wel een (heel klein😉) beetje verwend.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn spiegelreflexcamera, het liefst naar kinderboerderijen en dierentuinen om dieren vast te leggen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te toeren op de scooter of op mijn oude Puch, alleen moet de Puch eerst nog gerestaureerd worden. Dit is iets waar ik de komende tijd weer eens mee aan de slag moet.