Diergeneeskundig Centrum de Vallei 033 - 286 32 76

Kat

Alle informatie voor uw kat

Kat

Alle informatie voor uw kat

Onderzoek van uw kat kan bij ons plaatsvinden op afspraak of tijdens de inloopspreekuren. Tijdens het consult wordt een volledig onderzoek uitgevoerd om tot een diagnose te komen. Aan de hand van dit onderzoek bespreekt de dierenarts met u het behandelplan of het verdere diagnostische traject.

Indien noodzakelijk kan er ook meteen gebruik worden gemaakt van aanvullende diagnostiek. Wij beschikken over de nieuwste diagnostische apparatuur evenals goed uitgeruste operatiefaciliteiten en uitgebreide opname afdeling. Zo kunnen wij uw dier alle benodigde zorg en verpleging geven die hij of zij nodig heeft.

In onze goed geoutilleerde kliniek zijn alle medewerkers professionals en vooral betrokken bij de zorg voor uw dier. Het team van de Vallei kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid waardoor naast de zorg het persoonlijke contact met patiënt en eigenaar voorop staat.

Kittens

Kittens

Om u op weg te helpen met uw nieuwe kitten is het kitten programma opgesteld. Zo blijven wij ook na de vaccinatie momenten nauw met elkaar in contact. 

Preventieve zorg

Preventieve zorg

Door een goede preventieve gezondheidszorg kunnen gezondheidsproblemen bij uw kat in een vroeg stadium behandeld worden of zelfs helemaal voorkomen worden.

Senioren

Senioren

Wanneer u kat ouder wordt is het verstandig jaarlijks bloedonderzoek te doen. Bloedonderzoek toont afwijkingen aan voor u dit bij uw kat ziet.

Onderzoek

Onderzoek

Katten laten niet snel zien dat er iets mis is. Door onderzoek met o.a. echo, röntgen en bloedonderzoek, kunnen we problemen snel opsporen.

Operatie

Operatie

Ons deskundige team opereert elke dag en heeft veel ervaring met operaties bij katten. U kunt terecht voor castraties/sterilisaties, gebitsbehandelingen en bij spoed.