Diergeneeskundig Centrum de Vallei 033 - 286 32 76

FPC de Hofstede

Facilitair Paarden Centrum

FPC de Hofstede

Facilitair Paarden Centrum

Bij ‘De Vallei – kliniek paard’ zijn er uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en behandeling, inclusief laboratoriumonderzoek. Wij beschikken onder andere over digitale röntgenapparatuur, echografie, thermografische apparatuur (als een van de weinige klinieken in Nederland) en over ruime operatiefaciliteiten. Voor meer informatie, zie op deze site onder pagina ‘Over De Vallei’

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van paarden met uiteenlopende kreupelheden en rugproblemen. We kijken altijd naar het paard als geheel, niet alleen naar het ogenschijnlijke probleemgebied en hebben een methode ontwikkeld die uitgaat van het bewegingsmechanisme van het paard.

Lees meer

Preventieve zorg

Bij het houden van een paard komt veel kijken. We geven u advies over vaccinaties, ontworming, aankoopkeuringen en voeding.

Lees meer

Orthopedie

Het bewegingsstelsel van paarden is zeer gevoelig. We geven u informatie over de meest voorkomende aandoeningen en wat wij kunnen doen om te helpen.

Lees meer

Inwendige ziekten

U kunt met uw paard terecht voor voornamelijk poliklinische consulten op het gebied van de inwendige ziekten. Lees meer informatie over koliek, luchtweg- en huidaandoeningen.

Lees meer

Tandheelkunde

Naast vaccineren, hoefverzorging en ontwormen is gebitsverzorging is een zeer belangrijk onderdeel van de preventieve zorg die een paard nodig heeft. 

Lees meer

Voortplanting

Voor de begeleiding van uw merrie en veulen bent u bij de Vallei op het juiste adres. Lees meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Chirurgische ingrepen

Diergeneeskundig Centrum De Vallei heeft volledig ingerichte operatieruimtes voor het veilig verrichten van operaties zoals nuts-, orthopedische en koliekoperaties.